Arnoud Fioole

 

Arnoud’s DayOne

14 mei 1976

​ 

Direct contact

    +31 6 18 09 49 50

    fioole@dayonelegal.nl

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht

  • Procesrecht

  • Verbintenissenrecht

 

Werkwijze

Arnoud is een analyticus met judgment. Hij is erop gericht snel tot de kern door te dringen en te doorgronden wat de issue is in een bepaalde zaak. En hij is in staat om complexe thema’s tot begrijpelijk Nederlands te reduceren, zonder daarbij in details te verzanden of onnodig kennis te etaleren. Arnoud houdt ervan om op een persoonlijk niveau met zijn cliënten om te gaan – een gesprek met je advocaat moet naar zijn mening immers een gesprek met jezelf zijn. Domme vragen bestaan niet en confronterende vragen zijn soms onvermijdelijk.

 

Achtergrond

Arnoud begon zijn loopbaan in 2000 bij PricewaterhouseCoopers. In 2001 is hij als advocaat beëdigd. Na zijn compagnonschap bij Greenberg Traurig, is hij enkele jaren actief geweest als ondernemer in de chemiesector. Daar heeft hij door de bril van de ondernemer leren kijken, waardoor hij zich als advocaat goed kan inleven in de rol van zijn cliënten. Op 1 november 2019 heeft Arnoud zich als partner aangesloten bij DayOne Advocaten.

Arnoud Fioole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

- Ondernemingsrecht

- Litigation

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.