• dayonelegal

Arnoud Fioole stelt zich voor

We hebben een nieuwe DayOne collega: Arnoud Fioole. Hij stelt zich hierbij graag voor.


Mijn naam is Arnoud Fioole. Als advocaat bij DayOne adviseer ik ondernemers bij tal van zakelijke en juridische thema’s. Dat varieert van advies over contracten en aansprakelijkheden tot advies over de inrichting en structuur van een onderneming. En als het nodig is, trek ik mijn toga aan om mijn cliënt bij te staan in een commercieel geschil.


Ik begon mijn loopbaan in 2000 bij PricewaterhouseCoopers en in 2001 ben ik als advocaat beëdigd. Na mijn compagnonschap bij het Amerikaanse advocatenkantoor Greenberg Traurig, ben ik enkele jaren actief geweest als ondernemer in de chemiesector. Daar heb ik door de bril van de ondernemer leren kijken, waardoor ik me als advocaat goed kan inleven in de rol van mijn cliënten.


Loopt u ergens tegenaan of heeft u een corporate of commercial litigation vraagstuk? Neem dan gerust contact met me op via 06-18094950 of fioole@dayonelegal.nl
260 keer bekeken