Bezoek nu DayOne's Corporate Suite

Dayone |
26 March 2019

Met ingang van vrijdag 29 maart 2019 biedt DayOne een nieuwe dienst aan: DayOne Corporate Suite. De dienst houdt in dat DayOne elke tweede en laatste vrijdag van de maand tussen 09:00 en 11:00 uur haar kantoor openstelt voor een inloopspreekuur, bestemd voor rechtzoekenden die nog geen klant zijn bij ons kantoor. Voor veel ondernemers zijn wij het eerste aanspreekpunt voor hun juridische, operationele én strategische uitdagingen. Graag maken wij óók kennis met u.


Hoe werkt het?

Simpel. U meldt zich aan via info@dayonelegal of telefonisch via +31 70 3633 555, onder vermelding van DayOne Corporate Suite. Daarbij geeft u kort aan op welk terrein u advies nodig heeft of overleg wenst. Na ontvangst van uw contactgegevens (naam, e-mailadres, bedrijfsnaam) en afstemming van de gewenste vrijdag, bevestigen wij uw afspraak. Een van onze advocaten verwelkomt u op het afgesproken moment in de Corporate Suite van ons kantoor.


Wat kunt u verwachten?

Tijdens de afspraak, die maximaal 30 minuten duurt, ontvangt u een eerste ad hoc mondeling advies over de kwestie die wordt voorgelegd. Voor zaken die uitgebreider advies of een andere vervolgstap nodig hebben, bieden wij u aansluitend een geheel vrijblijvende offerte aan. Gezamenlijk wordt afgestemd of en wat u wenst en nodig heeft.


Wat kost het?

Aan het Corporate Suite gesprek, het daarin gegeven advies en de ontvangst van een aansluitende offerte zijn geen kosten verbonden. Kosten voor opvolgende dienstverlening worden vervolgens uitsluitend in rekening gebracht als daar nadere afspraken over zijn gemaakt.


Kijk voor meer informatie over ons kantoor, team en specialisaties op www.dayonelegal.nl of neem contact op met Gerben Metz via metz@dayonelegal.nl