DayOne Advocaten gaat 2023 in met drie nieuwe advocaten

Dayone |
29 December 2022

DayOne Advocaten heeft heuglijk nieuws! Want na een enerverend en inspirerend 2022, zal ons kantoor 2023 ingaan met drie nieuwe advocatencollega’s en verder uitbreiden. 


Als partner zullen met ingang van 1 januari 2023 aantreden Teun Pouw en Jan-Willem Kolenbrander. Beiden zijn jarenlang advocaat en ieder bekend op hun eigen specialistische terrein. Met hun komst zal DayOne niet alleen de bestaande expertise binnen het kantoor verbreden, maar ook verder uitbouwen. 


Teun Pouw (44) is sinds 2005 advocaat en specialist op het gebied van Intellectuele Eigendom (IE) en IT. Hij houdt zich binnen die rechtsgebieden vooral bezig met het begeleiden van geschillen en het opstellen en beoordelen van contracten. Verder is hij merken- en modellenrechtspecialist, ook waar het de deponering, bescherming en het beheer van merken en modellen betreft. Hij is in dat kader gerechtigd het keurmerk van de BMM te voeren, doordat hij de specialisatieopleiding tot BMM-merkengemachtigde heeft gevolgd. Met zijn komst wordt de bestaande merken- en modellenpraktijk en de IT-sectie van DayOne aanzienlijk verstevigd en uitgebreid.


Jan-Willem Kolenbrander (45), advocaat sinds 2008, is ook geen onbekende in het advocatenvak: hij is één van de toonaangevende specialisten op franchise, distributie en agentuurgebied. Hij houdt zich vooral bezig met commerciële contracten, zoals in-, verkoop- en leveringsovereenkomsten, algemene voorwaarden, distributie- en agentuurovereenkomsten. Zijn praktijk kent daarbij een grote focus op de franchiseovereenkomst en alles wat daarbij komt kijken. Conflicthantering maakt daarbij deel uit van zijn dagelijkse advies- en procespraktijk. Hij is tevens fervent spreker, blogger en schrijver van wetenschappelijke artikelen en geeft veel lezingen in het kader van voorlichting en kennisoverdracht.


Daarnaast is per 1 december 2022 Chloë van Zwieten (24) toegetreden tot het advocatenteam als (aankomend) junior advocaat. Zij zal in januari 2023 beëdigd worden. Chloë studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en deed een master Privaatrecht (2021) en een master Arbeidsrecht (2022). Ze is werkzaam in de algemene corporate en commerciële praktijk van DayOne, en heeft daarnaast speciale aandacht voor contractenrecht en privacyrecht.   
We zijn heel blij met deze uitbreiding en kijken uit naar 2023, met hopelijk even zoveel mooie zaken en goede samenwerkingen als het afgelopen jaar! 

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met DayOne partner Charissa Koster (koster@dayonelegal.nl), Teun Pouw (pouw@dayonelegal.nl) en Jan-Willem Kolenbrander (kolenbrander@dayonelegal.nl