DayOne Advocaten zoekt jou! Vacature: advocaat-stagiaire

Dayone |
06 October 2023

DayOne Advocaten is een corporate niche advocatenkantoor, dat adviseert en procedeert. We richten ons op verschillende gebieden binnen het ondernemings-, arbeids- en het brede civiele recht en op IE/Media/Privacy vraagstukken. Onze cultuur is ondernemend, hands-on en klantgericht. Daarnaast wordt er intern informeel met elkaar omgegaan. De partners vinden een goede sfeer onderling van essentieel belang. We onderscheiden ons door de ondernemersgerichte focus, betrokkenheid bij cliënten, de intellectuele uitdaging van het werk en het nastreven van een hoge kwaliteitsnorm. 


Ben jij civielrechtelijk afgestudeerd en kan je niet wachten om het beroep van advocaat uit te oefenen? Ben je daarnaast gedreven, ondernemend en klantgericht? Kan jij snel schakelen en lijkt het je wat om namens een cliënt te procederen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We komen graag met je in contact, ongeacht of je net bent afgestudeerd of een gevorderde advocaat stagiaire bent (0-3 jaar ervaring). Alle informatie over de functie is beschikbaar via de vacature die is uitgezet via ImpressiveGreenApple: Advocaat Stagiaire (impressivegreenapple.nl)


Contactpersoon: Laura Baan, baan@impressivegreenapple.nl, 06 27 86 28 44.


We hopen je snel te ontmoeten!
DayOne Advocaten