DayOne helpt ziekenhuizen en (IT) med tech teams in strijd tegen hackers en cybercrime

Koster |
27 March 2020

Ziekenhuizen helpen ons.
Wij helpen ziekenhuizen bij cyberincidenten.
DayOne heeft zich met trots en volle overtuiging aangesloten bij het samenwerkingsverband van vooraanstaande Nederlandse cybersecurity bedrijven "Wij Helpen Ziekenhuizen",  en levert gratis adviesuren in de strijd tegen hackers en cybercrime.


Momenteel wordt er in de Nederlandse zorg intensief gewerkt om iedereen in de samenleving te helpen in deze bizarre tijden van de coronacrisis. Tegelijkertijd misbruiken criminelen de situatie om zorginstellingen en zorgaanbieders digitaal aan te vallen, door bijvoorbeeld gijzelsoftware te verspreiden of spam te versturen. Cyberexperts in Nederland vinden dit onvoorstelbaar en nemen actie door zich te verenigen in de coalitie Wij Helpen Ziekenhuizen om de Nederlandse zorginstellingen kosteloos en belangeloos te beschermen tegen digitale aanvallen in tijden van de coronacrisis.


De website www.wijhelpenziekenhuizen.nl is opgezet om gratis hulp te bieden aan alle zorginstellingen in Nederland, evenals hun IT dienstverleners en med tech teams, die met spoed gebruik willen maken van cyberexperts in heel het land om veilig zorg te kunnen blijven bieden in deze crisistijd. DayOne draagt daar heel graag aan bij.


Voor vragen over dit project en de ondersteuning kunt u contact opnemen met Charissa Koster via koster@dayonelegal.nl of 06-53538576. Voor de site zie www.wijhelpenziekenhuizen.nl


Voor een bericht in de Volkskrant d.d. 26 maart 2020 over dit initiatief kunt u meer lezen in deze publicatie:

Publicatie

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Charissa Koster.
+31 6 535 385 76 | koster@dayonelegal.nl