DayOne webinar over de WHOA door advocaat Sebastiaan van Wijk

van Wijk |
16 July 2020

Deze week verzorgde DayOne advocaat Sebastiaan van Wijk op initiatief van de gemeente Den Haag, MKB Den Haag en VNO-NCW een webinar over de WHOA, de Wet Homologatie Onderhands Akkoord. Die aankomende wet beoogt faillissementen te voorkomen en geeft een ondernemer de mogelijkheid en ruimte om de rechter een akkoord te laten 'afhameren' voor bepaalde groepen schuldeisers. Mede daarom wordt zo'n akkoord ook wel een 'dwangakkoord' genoemd. 


Sebastiaan van Wijk neemt in het webinar niet alleen alle belangrijke ins en outs van de aankomende wet door, maar beantwoordt ook vele vragen van ondernemers. Kortom: voor een ondernemer, zeker voor een ondernemer die voorziet dat hij tot een herstructurering of herinrichting moet komen om een faillissement te voorkomen, nuttig en onmisbaar.


U kunt de webinar volledig nazien via YouTube, via deze link:

https://youtu.be/Jb3enpu4HUk


Voor vragen of advies over de WHOA of herstructurering kunt u contact opnemen met Sebastiaan van Wijk (vanwijk@dayonelegal.nl) of Gerben Metz (metz@dayonelegal.nl

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Sebastiaan van Wijk.
+31 6 12 26 65 80 | vanwijk@dayonelegal.nl