Sebastiaan van Wijk stelt zich voor

van Wijk |
14 February 2019

Mijn naam is Sebastiaan van Wijk en ik versterk sinds 1 februari 2019 het team van DayOne Advocaten. Ik verwacht in de loop van dit jaar beëdigd te worden als advocaat. 


Binnen het team focus ik mij vooral op vraagstukken met betrekking tot intellectuele eigendom, IT en mediarecht. Voorbeelden hiervan zijn kwesties over auteursrecht, merkenrecht, databankenrecht, ICT-contracten en privacy. Daarnaast houd ik me ook bezig met algemene juridische vraagstukken, op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. 


Voordat ik bij DayOne begon, heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen Recht & IT en Internationaal & Europees Recht gestudeerd (2017), waarna ik aan de Universiteit van Amsterdam de opleiding Informatierecht heb afgerond (2018). Daarna heb ik onder andere juridische ervaring opgedaan bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam als student stagiair.


Ik kijk er naar uit om kennis met u te maken en om voor u als cliënt of sparring partner het optimale resultaat te behalen. Juridische kwaliteit en scherpte staan daarbij voorop. U kunt mij bereiken via 070-3633555 of per e-mail via vanwijk@dayonelegal.nl 


Sebastiaan van Wijk

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Sebastiaan van Wijk.
+31 6 12 26 65 80 | vanwijk@dayonelegal.nl