WAB lezing door Vincent Breedveld

Breedveld |
08 November 2019

Er gaat geen dag voorbij of de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) komt langs, want per 1 januari 2020 is deze wet een feit en gaat er het nodige veranderen. 


Op 7 november jl. gaf onze DayOne collega Vincent Breedveld tijdens de eerste Think & Drink bijeenkomst van MKB Den Haag een overzicht van de komende WAB wetgeving. Het was een bijzonder geslaagde bijeenkomst met een grote opkomst, die plaatsvond in het Mauritshuis in Den Haag. 


Voor de aanwezigen maar ook voor andere belangstellenden, zijn de hand-outs te downloaden via onze website: www.DayOnelegal.nl Mocht u de bijeenkomst gemist hebben: tijdens de Haagse ondernemingsdagen heeft u wederom de mogelijkheid om bijgepraat te worden over de WAB en alle relevante ins en outs te horen! Meld u vooral aan voor één van de twee sessies “Wat betekent de WAB voor mijn onderneming?” via  https://www.ewelcome.nl/event/den-haag-onderneemt-2019/


Voor overige arbeidsrechtelijke vragen kunt u mailen met Vincent Breedveld via breedveld@dayonelegal.nl of bellen via: 06-5384 9319

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Vincent Breedveld.
+31 6 53 84 93 19 | breedveld@dayonelegal.nl