DayOne advocaat Edith Groenewegen houdt openingsspeech in het kader van MKB-bijeenkomst Internationale Vrouwendag

Groenewegen-Caris |
08 maart 2024

Daarbij wordt vooral aandacht gevraagd voor de economische zelfstandigheid van vrouwen, gelijke kansen op de arbeidsmarkt en gelijke beloning, maar ook voor solidariteit en empowerment.


MKB Den Haag organiseerde gisteren een bijeenkomst om Internationale Vrouwendag alvast te vieren, over de kracht van vrouwelijk ondernemerschap. In een Think & Drink meeting met high tea in het Toussainthuis in Den Haag hield DayOne advocaat Edith Groenewegen een pakkende openingsspeech over het feit dat mannen en vrouwen weliswaar niet gelijk zijn, maar wél een gelijke behandeling verdienen en juist gebruik zouden moeten maken van hun unieke eigenschappen. Die vullen elkaar juist prima aan en wat de één niet heeft, daarin kan de ander zo mooi complementair zijn. Dus haar oproep: focus op ieders unieke kernkwaliteiten en wees als vrouwen ook onderling solidair!


Daarna vertelde bijzonder hoogleraar en ondernemer Josette Dijkhuizen over hoe je als ondernemer bewust en gefocust kan (blijven) op waar van nature de kracht van jouw bedrijf ligt. Aan de hand van het Japanse model 'Ikigai' gaf ze handvatten die kunnen helpen om je unieke waarde te (her)ontdekken én in te zetten. Dat leverde een levendige kennisuitwisseling en netwerkgelegenheid op waarbij werd afgesloten met een high tea.


Voor contact met Edith Groenewegen: groenewegen@dayonelegal.nl  

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Edith Groenewegen.
+31 6 5 111 6155 | groenewegen@dayonelegal.nl