Samenwerken, daar zijn we op gebrand. Onze kennis van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en intellectueel eigendom, jouw business. Samen bereiken we jouw doelen, vanaf dag 1.

Over ons

Wij geloven in synergie
Onze juridische kennis zetten we in voor jouw onderneming of instelling, niet andersom. Jouw legal counsel als het kan, jouw advocaat als dat nodig is. Onze kennis en ervaring brengen jouw doelen dichterbij, dat is onze rol. Zo maken we het verschil.

Wij werken mee
We verdiepen ons in jouw organisatie, zodat we echt begrijpen waar je heen wilt. Ontzorgen waar nodig en actief meedenken als we geloven dat het anders kan. Pragmatische oplossingen zijn niet altijd juridisch, onze bril is daarom altijd multifocaal. Als jouw business daarom vraagt, schakelen we ons (inter)nationale netwerk in.

Wij zijn trots op onze klanten
Een opgetogen klant. Dat is wat ons beweegt. Elke dag weer. En wij zijn trots op onze klanten. Wij geloven in vertrouwen, toewijding en delen. Zo bouwen wij aan onze relaties en daarom bouwen onze relaties op ons.

Minding your business
from DayOne.

Wat wij doen

Advies
We geven advies, juridisch en strategisch. Maar ook commercieel, als dat passend is. Om succesvol te ondernemen en geschillen te voorkomen. We adviseren snel, bondig en praktisch. We doen concrete voorstellen waarmee je verder kunt. Schriftelijk of mondeling, wat jij prettig vindt. We checken altijd of ons advies helder was, zo weten we zeker dat we je ook echt verder hebben geholpen.
Contracten
Het opstellen en uitonderhandelen van contracten doen we snel en goed. In complexe situaties verkennen we samen met jou de mogelijkheden, met toewijding en tomeloze inzet. Als het niet zo ingewikkeld is, geloven we in een goed model. En dat delen we graag met je. Zo kun je zelf een heel eind komen. Ons bel je dan voor de finishing touch.
Procederen
Een procedure kan een effectief middel zijn voor een oplossing. Ook in deadlock situaties. Als het moet of strategisch handig is, bewandelen we iedere weg die nodig is. We laten geen middel ongemoeid. Procederen doen we vaak, met overtuiging en een open vizier.

Finding the right solution,
together, from  DayOne.

Onze expertise


Wij geloven in synergie
Wil je van ons weten wat DayOne allemaal kan? Als jouw vraag een onderneming of instelling aangaat, of als je bestuurder of werknemer bent, dan kun je ons altijd bellen omdat we zeker weten dat we jouw probleem kunnen oplossen. Wij zijn doorgewinterde adviseurs die niet in hokjes denken en onze kennis delen. Toch een uitgebreide lijst van rechtsgebieden en werkzaamheden bekijken? Klik verder.

Expertises

All set from
DayOne.

Smart from DayOne

Soms wil je samen hetzelfde en heb je geen zin in getouwtrek. Maar je weet niet hoe je snel en goed met je business partner (of tegenpartij) op één lijn moet komen. Dan is de OneDayDeal iets voor jou.

OneDayDeal

DayOne team

Maak hier kennis met ons team.

Vincent Breedveld

Charissa Koster

Edith Groenewegen-Caris

Gerben Metz

Teun Pouw

Jan-Willem Kolenbrander

Sebastiaan van Wijk

Chloe van Zwieten

Koen Wouda

Renate Borrias

Karen van Pelt

Contact

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Route

 

Bij het gebruik van een navigatiesysteem raden wij aan om de De Carpentierstraat 127 in te voeren als (eind)bestemming. U kunt parkeren naast de kerk op de aangegeven parkeerplaatsen behorend bij ons pand. Vanaf de parkeerplaats kunt u lopend doorsteken naar de hoofdingang aan de Laan van Nieuw Oost-Indië.  Bij binnenkomst in de centrale hal bevinden de liften zich aan de rechterzijde. Ons kantoor bevindt zich op nummer 133H (1e verdieping). 

NB: Mocht er geen parkeerplaats beschikbaar zijn buiten naast de kerk dan kunt u mogelijk, indien er plaats is, gebruik maken van de aangegeven parkeerplaatsen in de parkeergarage van ons kantoorpand. De ingang bevindt zich op ca. 15 meter naast de kerk.  De routebeschrijving kunt u downloaden via de knop hierboven (PDF), deze is gelijk voor parkeerplaats binnen en buiten volgens de bovenstaande tekst.