DayOne Advocaten heeft altijd ruimte voor leergierige, ambitieuze advocaten en/of een (associate) partner met een eigen praktijk, ongeacht of je junior bent of meer ervaren.

We hebben op dit moment geen concrete vacatures, maar indien je een profiel en/of praktijk hebt dat of die direct aansluit bij onze corporate boutique en wijze van optreden en profileren, en je mee wilt bouwen aan de verdere groei van ons kantoor, gaan we graag het gesprek met je aan. Enthousiasme en ambitie is altijd welkom, denken in kansen, groei en de verdere ontwikkeling van onze gezamenlijke praktijk ook.

 

Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Bij een mogelijk toekomstige (associate) partner hebben we vooral belangstelling voor een stevige persoonlijkheid met bij voorkeur een eigen praktijk met duidelijke focus of signatuur, of een relevant aantal eigen zaken, die in staat en bereid is een pijler van kantoor te zijn en dat uit te dragen naar buiten toe. En die mee wil bouwen aan ons kantoor en het merk DayOne, graag zijn of haar tanden ergens inzet, bij een kantoor wil horen en wil samenwerken met gelijken op top niveau. En die bij voorkeur humor, doorpakken en daadkracht combineert. Afhankelijk van de wederzijdse insteek, kunnen en zullen er financiële en overige afspraken worden gemaakt.
 
Voor vragen of opmerkingen kun je altijd één van de partners contacten via de mailadressen die beschikbaar zijn op onze website.

Contact

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Route