DayOne Advocaten zoekt juridisch secretaresse / assistente (24 u/pw)

Dayone |
25 februari 2021

Bijgewerkt op: 27 feb 2021

We're hiring! 

Wij zijn DayOne Advocaten. Een corporate boutique kantoor in Den Haag met een (inter)nationale commerciële praktijk. Wij doen vooral ondernemingsrecht, arbeidsrecht, IE/IT & mediazaken. Wij adviseren en procederen en hebben een florerende en dynamische praktijk, vlakbij de binnenstad en om de hoek bij de Haagse rechtbank. Wij bestaan inmiddels 4 jaar en gaan voor groei. 


Ben jij de jonge, frisse, representatieve juridisch secretaresse / assistente die wij zoeken en die met ons mee wil groeien? Uiteraard moet je over enige ervaring beschikken, weten wat het beroep van juridisch secretaresse inhoudt, voorkomend en flexibel zijn. En een visitekaartje (willen) zijn, kunnen organiseren en werken in een team waarbij je graag samenwerkt en onze advocaten ondersteunt. 


Wil je weten wat werken bij DayOne inhoudt en bespreken of en hoe je deel kunt gaan uitmaken van ons team? Stuur dan vooral een mail naar Gerben Metz of Charissa Koster via metz@dayonelegal.nl of koster@dayonelegal.nl met jouw motivatie en CV. Referenties zijn een pré. Reacties graag voor 14 maart 2021.


NB. Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet gewaardeerd.