Media-advocaat Charissa Koster benoemd tot Next Woman to Watch 2020

Koster |
01 december 2020

Met veel trots laten we weten dat onze DayOne collega Charissa Koster door ondernemersorganisatie The Next Women opnieuw is benoemd tot Next Woman to Watch!


De prijs zet ambitieuze en toonaangevende vrouwelijke ondernemers in de spotlight, die een startende onderneming met groeipotentie leiden en die korter dan tien jaar bestaat. Verder gelden er omzeteisen, worden business-visie en duurzaamheid bekeken, evenals innovatieve en/of tech-aspecten, én moet de "next woman" als rolmodel kunnen fungeren voor collega-ondernemers. 


Ook DayOne is vereerd met de benoeming. Niet alleen omdat DayOne in november 2020 haar 4e verjaardag vierde, terwijl Charissa de benoeming de afgelopen drie jaar in de wacht sleepte. Maar vooral óók omdat de benoeming bevestigt waar het DayOne team voor staat: moderne en innovatieve advocatuur bedrijven voor topklanten, met oog op de toekomst en de duurzaamheid daarvan, waarin we dagelijks naast onze klanten staan en voor ze door het vuur gaan. 


Bovendien zijn we extra verheugd met de benoeming in deze uitzonderlijke covid-tijden, waarin ons kantoor er bewust voor kiest om de dienstverlening waar nodig aan te passen en toe te spitsen op de huidige economische ontwikkelingen en zorg. Zo is DayOne van meet af aan pro deo betrokken (geweest) bij verschillende mondkapjes-projecten en bij het project Wij Helpen Ziekenhuizen, waarin belangeloos assistentie wordt geboden in en bij privacy-, cybersecurity- en hacking-kwesties waar verschillende ziekenhuizen en testlabs afgelopen half jaar mee kamp(t)en. Op die manier proberen we náást de zorg te staan en ook via die weg onze steen aan de zorg en maatschappij bij te dragen.   

 

Het DayOne team

Voor verdere informatie over deze blog of advisering over het onderwerp, kunt u contact opnemen met DayOne advocaat Charissa Koster.
+31 6 535 385 76 | koster@dayonelegal.nl