Uitnodiging themabijeenkomst Franchise 30 mei 2024

Dayone |
23 april 2024

Op donderdag 30 mei 2024 organiseert DayOne Advocaten in samenwerking met  Franchise Support Groep een franchise workshop. In deze bijeenkomst zullen vier deskundigen op hun vakgebied u bijpraten over (de toekomst van) franchise:

 

  • Jan-Willem Kolenbrander, advocaat bij DayOne, zal de laatste juridische ontwikkelingen van de Wet franchise met u bespreken. Wat is de stand van zaken tot dusver? Wat zijn aandachtspunten?
  • Arie Uyttenbroek en Peta Klaassen, adviseurs bij de Franchise Support Groep, nemen u mee in de praktijk. Hoe zorgt men voor een toekomstbestendige formule en zorgt men ervoor dat franchisenemers zich blijven aansluiten en meegroeien.
  • Teun Pouw, advocaat en erkend BMM-merkgerechtigde bij DayOne, zal u bijpraten over enkele IE-aspecten die van belang zijn op het gebied van franchise en onder meer enkele bijzondere typen merken bespreken, waar u mogelijk nog niet aan gedacht hebt. Denk bijvoorbeeld aan klankmerken, kleurmerken, positie-merken en multi-media merken.

Er zal voldoende gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen uit de praktijk. Bij de aansluitende borrel kunt u onder het genot van een hapje en een drankje verder van gedachten wisselen met uw collega-franchisegevers. Kortom, zonder meer een bijeenkomst die het bezoeken waard is!

 

Datum Donderdag 30 mei 2024
Onderwerp Franchise
Locatie
 
DayOne Advocaten,
Laan van NOI 133-H te Den Haag
Parkeren link

 

Programma:

14:30 – 15:00: Inloop en ontvangst
15:00 – 15:45: Presentatie Jan-Willem Kolenbrander
15:45 – 16:30: Presentatie Arie Uyttenbroek en Peta Klaassen
16:30 – 17:00: Presentatie Teun Pouw
17:00 – 17:30: Discussie aan de hand van stellingen
17:30 – einde: Borrel
 

Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor franchisegevers. Indien u deel wilt nemen aan deze bijeenkomst, kunt u zich kosteloos aanmelden via info@dayonelegal.nl.