DayOne advocaten

Helderheid
en daadkracht
zijn de
rode draad
in mijn werk.

Sebastiaan van Wijk

1994
Sebastiaan's DayOne
juli 2019
Toegelaten tot de Balie, lid van de Nederlandse Orde van Advocaten
Werkt klantgericht en vol enthousiasme en scherpte aan juridische kwesties, zowel als het gaat om advies, strategie of procedures. Is in staat om snel te schakelen waar nodig en altijd nieuwsgierig te blijven, om zo tot de essentie van ieder vraagstuk te komen. Hij schuwt hierbij niet om kritisch en creatief mee te denken, om tot de beste oplossing of insteek voor de cliënt te komen. Is verder in staat om zowel schriftelijk als verbaal een overtuigend verhaal over te brengen.

Rechtsgebieden

Media & Privacy
IP, Tech & ICT
Corporate
Corporate Litigation & Arbitration

Achtergrond

Studeerde Recht & IT en Internationaal & Europees Recht (2017) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Heeft daarna met goed gevolg de masteropleiding Informatierecht (2018) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Heeft tijdens zijn studie veel extra-curriculaire activiteiten ondernomen, waaronder verschillende commissie- en bestuursfuncties bij studentenorganisaties en advisering voor een tech-startup. Daarnaast heeft hij namens de UvA deelgenomen aan het prestigieuze internationale Monroe E. Price Media Law Moot Court aan de Universiteit van Oxford. Is sinds juli 2019 werkzaam bij DayOne als advocaat.

Rechtsgebiedenregister
Sebastiaan van Wijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
    •    Privacyrecht
    •    Intellectueel eigendomsrecht
 
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.