top of page
Profielfoto Vincent Breedveld.jpg

Vincent Breedveld

Vincent’s DayOne

4 oktober 1963

Toegelaten tot de Balie: oktober 1991, lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Direct contact

     +31 6 53 84 93 19

     breedveld@dayonelegal.nl

     Let’s connect from day one

 

Opleiding

Na zijn studie Rechten (Universiteit Leiden, twee afstudeerrichtingen: Civiel recht, Ondernemingsrecht) direct werkzaam in de advocatuur, binnen een nagenoeg uitsluitend ondernemersgerichte praktijk.  

 

Rechtsgebieden

  • ondernemingsrecht

  • arbeidsrecht

  • verbintenissenrecht

  • huurrecht bedrijfsruimtes

  • DGA-kwesties, inclusief erfrecht

  • procesrecht

 

Binnen kantoor fungeert hij als managing partner en hij houdt zich intern voornamelijk bezig met het opleiden en doorgeven van kennis aan jongere advocaten. 

 

Hoe werkt Vincent

Door zijn brede juridische achtergrond en kennis, gericht op het bedrijfsleven en ondernemingen, excelleert Vincent in kwesties waar multidisciplinaire kennis aan bod komt. Zijn klanten profiteren daarbij van een concentratie van vaardigheden en know how.

Vincent zelf

Vincent: “ik ben al meer dan 30 jaar advocaat en heb natuurlijk ook de markt enorm zien veranderen. Mijn werkwijze en inzet voor mijn klanten zijn echter nooit veranderd. Ik werk klantgericht, niet onderwerp of sectie gericht. Ik wil een klankbord zijn voor ondernemers. Geen “one-item” superspecialist. Ik ben ervan overtuigd dat superspecialisatie vaak leidt tot tunnelvisie, waar de gemiddelde ondernemer echt niet bij is gediend. Ik vind het helemaal niet erg en zelfs leuk om ook voor particulieren op te treden. Gezien onze ondernemingsgerichte praktijk, beperkt zich dat meestal tot arbeidszaken en DGA-achtige kwesties, waaronder erfrecht“.​

Vincent Breedveld heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

- Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  • Black LinkedIn Icon
bottom of page