top of page
  • dayonelegal

Anne Zweipfenning stelt zich voor

Bijgewerkt op: 29 jan. 2019


Mijn naam is Anne Zweipfenning en ik richt mij bij DayOne op ondernemersgerichte vraagstukken. Denk aan contracten, aansprakelijkheid, geschillen, arbeidsrecht, maar ook digitale kwesties zoals het verzenden van nieuwsbrieven.

Loopt u ergens tegenaan? Schroom dan niet om contact op te nemen. Met toewijding, resultaatgericht werken en heldere communicatie, probeer ik mijn doelen te bereiken. Een goede juridische basis vind ik daarbij vanzelfsprekend.

Ik ben opgegroeid in het Brabantse Eindhoven en studeerde Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht aan Tilburg University. In het verleden heb ik ervaring opgedaan bij Rabobank, Lexence en Saint-Gobain. Sinds februari 2018 maak ik deel uit van het team DayOne Advocaten. Eind augustus 2018 zal ik worden beëdigd tot advocaat. U kunt mij bereiken via zweipfenning@dayonelegal.nl of 070 3633555. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Anne


102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page